Skip to main content

Om oss

Ansatte i Embla Design AS

Vår historie

SMYKKEVERKSTEDET EMBLA produserer sølv- og emaljesmykker. Vi har egen butikk i Risør, samt at vi selger til gullsmeder, husflid og gallerier over hele landet. Designansvarlig og eier er Asta Gautland Andersen.

Embla ble startet som et AMO-kurs i 1992, hvor kursdeltakerne fikk fagopplæring i gullsmedfaget. I dag drives bedriften av Asta som har vært med helt fra starten. Nytt av året er at Tone og Cathrine har kjøpt seg inn i Embla. Asta vil fortsatt være daglig leder og designansvarlig. 

Embla Design har et sjarmerende verksted i forbindelse med eget utsalg sentralt beliggende i Risør. Her kan du besøke butikken vår, men samtidig ta en titt inn i produksjonslokalene.

Risør

Risør har så mye å by på, både sommer som vinter. Om sommeren er det et yrende liv i sentrum med turister og fastboende side om side, som nyter godt av det som byen har å tilby; festivaler, konserter, intime opplevelser og hyggelige mennesker.

Vinterstid har turistene reist hjem til sitt, og byen og lokalbefolkningen vender tilbake til dagliglivet – omkranset av skjærgården, fiskebåtene, stille bølgeskvulp og måkeskrik. Det er fra disse nære kystomgivelsene Embla Design henter inspirasjon til sine smykkekolleksjoner. Hvert smykke er en hyllest til naturen omkring og gleden over å kunne bo i Risør!

» – Du tar sjansen nå. Et kort besøk i Risør kan forandre livet ditt. Det har skjedd med ganske mange. Det som skulle være et kort besøk  kanskje bare noen timer eller en dag – har blitt et livslangt forhold.»

Per Kr. Lunden, ordfører i Risør


Hvorfor velge Embla

Vi har holdt på med smykker siden 1992!

HAR DU SPØRSMÅL?

Ta kontakt med oss på e-post, telefon eller Instagram – vi svarer gjerne på det du lurer på!

RETUR & BYTTE

Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp med problemfri retur.

GARANTIER – 100 % fornøyd

Prisløfte, problemfri retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis service. 

REGISTRER DEG – Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrev-abonnenter. Du kan melde deg på ved å skrive inn din e-postadresse under.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Abonner nå for å få tilbud på smykker eller få nyheter når vi lanserer nye smykker